Η LG παρουσιάζει τη μάσκα προσώπου Puricare Air Purifier

Οι μάσκες προσώπου ήρθαν για να μείνουν, και οι εταιρείες τεχνολογίας είναι πρόθυμες να το εκμεταλλευτούν προσφέροντάς μεγαλύτερη προστασία για την αναπνοή μας από αυτή που μπορεί να προσφέρουν οι μάσκες μιας χρήσεως. Η LG μόλις αποκάλυψε την πρώτη της σοβαρή προσπάθεια για να μας παρέχει “προσωπικό καθαρό αέρα.”

Η LG εισάγει τη μάσκα PuriCare Wearable Air Purifier. Είναι μία μάσκα προσώπου, και υπόσχεται να παρέχει μια νωπή παροχή καθαρού αέρα σε αυτόν που τη φοράει για ώρες. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω ενός συνδυασμού δύο φίλτρων H13 HEPA και διπλών ανεμιστήρων, που τροφοδοτούνται από μία επαναφορτιζόμενη μπαταρία.

lg μάσκα

Ο κάθε ανεμιστήρας έχει τρεις βαθμίδες ταχύτητας, οι οποίοι ρυθμίζονται να πηγαίνουν πιο αργά ή πιο γρήγορα ανάλογα με το αν ο χρήστης της μάσκας εισπνέει ή εκπνέει ώστε να μειώσει την προσπάθειά του να αναπνέει κανονικά. Η μπαταρία που τροφοδοτεί τη μάσκα είναι αρκετή για οχτώ ώρες λειτουργίας για την παροχή φιλτραρισμένου αέρα.

Όταν δεν θα χρησιμοποιείται, η μάσκα θα μπορεί να τοποθετηθεί στη θήκη της όπου και θα επαναφορτίζεται και θα εκτίθεται σε υπεριώδη φωτισμό UV-LED για να εξουδετερώνει τυχόν μικρόβια πριν από την επόμενη χρήση. Η LG επίσης συνέδεσε τη θήκη στην εφαρμογή της ThinQ για Android και iOS κινητά τηλέφωνα, ώστε να ενημερώνεται ο χρήστης πότε τα φίλτρα HEPA χρειάζονται αντικατάσταση.

Η LG έχει προτείνει την κυκλοφορία της μάσκας πριν από το τέλος του 2020.

Το διαβάσαμε ΕΔΩ.