Τα οφέλη της Μαγνητικής Θεραπείας στην ευεξία και την αθλητική ανάκαμψη

Πολλοί άνθρωποι υποθέτουν ότι η μαγνητική θεραπεία και η χρήση των αρνητικών ιόντων είναι εναλλακτικές θεραπείες ακόμα.

Ο μαγνητισμός είναι ένα φυσικό φαινόμενο στο οποίο ορισμένα υλικά έχουν την ικανότητα να προσελκύουν ή να απωθούν το ένα το άλλο. Αυτές οι φυσικές επιδράσεις, λόγω της περιστροφής των μη συζευγμένων ηλεκτρονίων, μπορούν να αλληλεπιδρούν με τα κύτταρα του σώματος για να διεγείρουν τη ροή του αίματος και την αναγέννηση των χαλασμένων ιστών.

μαγνητική θεραπεία

Εντός του Ηνωμένου Βασιλείου, ένα μαγνητικό περιτύλιγμα που περιέχει στατικούς μαγνήτες είναι ακόμη διαθέσιμο στο τιμολόγιο φαρμάκων NHS ως ιατρική συσκευή και μπορεί να συνταγογραφηθεί από γιατρούς για τη θεραπεία χρόνιων ελκών στα πόδια.

Η μαγνητική θεραπεία κερδίζει έδαφος και στην ορθοπεδική. Τα παλμικά ηλεκτρομαγνητικά πεδία έχουν αποδείξει επιτυχία βοηθώντας τα κατάγματα των οστών να πλέκονται μαζί – ακόμα και εκείνα που δεν έχουν ενοποιηθεί με την κανονική φροντίδα. Αυτή η προσέγγιση έχει επίσης δείξει επιτυχία στη μείωση της φλεγμονής, οιδήματος και πόνου, και επιτάχυνση ανάκαμψης μετά από χειρουργική επέμβαση στο γόνατο, στον αστράγαλο, στους ώμους και στο ισχίου.

trionz

 Έχω χρησιμοποιήσει μαγνητική θεραπεία για πάνω από είκοσι χρόνια και βρήκα προσωπικά οφέλη από τη χρήση ενός βραχιολιού Trion: Z που παράγει τόσο μαγνητικό πεδίο όσο και αρνητικά ιόντα. Αν και πολλοί άνθρωποι θέλουν να υποτιμούν τη χρήση αυτών των καινοτόμων προσεγγίσεων για ευημερία, σας παροτρύνω να το δοκιμάσετε για τον εαυτό σας και να διαμορφώσετε μια γνήσια άποψη χωρίς να προβείτε σε ένα συμπέρασμα κατευθείαν.

Dr Sarah Brewer
MSC (NUTR MED), MA (CANTAB), MB, BCHIR, RNUTR, MBANT, CNHC, FRSM

Το διαβάσαμε ΕΔΩ