Metamusic®: μια ακουστική εμπειρία

Το Metamusic® είναι μια τεχνολογία που διευκολύνει τη βαθιά χαλάρωση και την επαφή με βαθύτερα εσωτερικά επίπεδα. Περιλαμβάνει διάφορους ηχητικούς συνδυασμούς που δίνουν τη δυνατότητα σε εκείνον που τους ακούει να προσεγγίσει συγκεκριμένα αποτελέσματα.

Πολλοί τίτλοι διαθέτουν ειδικούς συνδυασμούς  συχνοτήτων Άλφα, Θήτα και Δέλτα για να επιβραδύνουν την υπερβολική ψυχική δραστηριότητα προκειμένου να διευκολύνουν τον διαλογισμό ή να διευκολύνουν τη βαθύτερη χαλάρωση. Άλλες επιλογές περιλαμβάνουν την επικράτηση των συχνοτήτων Βήτα  για εστίαση και συγκέντρωση ή συχνότητες Δέλτα  για βελτίωση του ύπνου.


Οι τίτλοι Metamusic είναι βιωματικοί και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να διευκολύνουν μια δεδομένη ανάγκη ή απλά για μουσική απόλαυση (αλλά ΟΧΙ κατά την οδήγηση ή τη χρήση βαρέων μηχανημάτων).

Οι τίτλοι Mind Food® περιλαμβάνουν λεκτική καθοδήγηση ή / και σύντομα ηχητικά εφέ μαζί με ειδικά συνδυασμένες συχνότητες Hemi-Sync και ηχητικά μοτίβα σχεδιασμένα για να σας βοηθήσουν να επιτύχετε και να διατηρήσετε τη συγχρονισμένη δραστηριότητα εγκεφαλικού κύματος και στα δύο ημισφαίρια του εγκεφάλου σας.

metamusic

Όπως και με τις ηχογραφήσεις Metamusic, οι επιλογές Mind Food είναι διαθέσιμες για μια μεγάλη ποικιλία χρήσεων, από διαλογισμούς ή εστιασμένη προσοχή στη διαχείριση του στρες και στην ενίσχυση του ύπνου ή για άλλες πρακτικές καθημερινές εφαρμογές.

Πατήστε  ΕΔΩ για περισσότερες πληροφορίες.