No Finish Line

O μεγαλύτερος φιλανθρωπικός υπερμαραθώνιος αγώνας δρόμου, το No Finish Line, διεξάγεται στηνΑθήνα για 2η συνεχή χρονιά

 από 25 έως 29 Απριλίου 2018.

Το No Finish Line είναι φιλανθρωπικός υπερμαραθώνιος αγώνας 90 συνεχόμενων ωρών, όπου τρέχουμε και περπατάμε για καλό σκοπό στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ). Είναι αγώνας χωρίς χρονικό και χιλιομετρικό περιορισμό, του οποίου τα χιλιόμετρα μετατρέπονται σε χρήματα (μισό ευρώ το χιλιόμετρο) για να στηριχθεί το έργο της ένωσης παιδικών ιδρυμάτων και συλλόγων “Μαζί για το Παιδί”.

Όλοι οι συμμετέχοντες μπορούν να περπατήσουν ή να τρέξουν ότι ώρα θέλουν, όποια στιγμή της ημέρας ή της νύχτας θέλουν, για όσες φορές θέλουν, με όποιο τρόπο και ρυθμό θέλουν και για όση διάρκεια θέλουν, μέσα στην κυκλική διαδρομή 1000μ. γύρω από το Κανάλι του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και να προσφέρουν χρήματα καταγράφοντας χιλιόμετρα.

Το  2ο NFL Athens αρχίζει την Τετάρτη 25 Απριλίου ώρα 20:00 και τελειώνει μετά από 90 συνεχόμενες ώρες, την Κυριακή 29 Απριλίου ώρα 14:00. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι ανεξαιρέτως και ανεξαρτήτου ηλικίας και φυσικής κατάστασης, από μικρούς 1 έτους έως μεγάλους 101 ετών!

Παράλληλα με τον φιλανθρωπικό αγώνα των 90 ωρών, γίνεται και η διεξαγωγή του επίσημου διεθνή υπερμαραθώνιου αγώνα 24 ωρών. Ως ημέρα έναρξης του 24ωρου αγώνα έχει οριστεί το Σάββατο 28 Απριλίου και ώρα 12:00 με ημέρα λήξης την Κυριακή 29 Απριλίου και ώρα 12:00.

Επικοινωνήστε εγκαίρως μαζί μας για την εξασφάλιση της θέσης σας…

Join AthensTrainers® Running Team!!!