Παρουσίαση OsteoStrong

Την Τρίτη 8 Ιανουαρίου η AthensTrainers® παρευρέθηκε στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία,

στην παρουσίαση των 4 υπερσύγχρονων ρομποτικών μηχανήματων μυοσκελετικής ενδυνάμωσης Spectrum , από την εταιρεία Osteostrong. 

Το σύστημα OsteoStrong υπόσχεται βελτίωση της οστικής πυκνότητας και της στάση σώματος ενώ αναγεννά όλο το μυοσκελετικό σύστημα.

Σε κάθε συνεδρία εξειδικευμένο προσωπικό, καθοδηγεί προκειμένου να τηρηθεί η σωστή τεχνική ώθησης ή έλξης σε κάθε ένα από τα μηχανήματα. Μόλις σε δέκα λεπτά, χωρίς κούραση και σωματική καταπόνηση πετυχαίνετε ενεργοποίηση των άνω και κάτω άκρων, της σπονδυλικής στήλης, του θώρακα και της λεκάνης.

Ιδανική μέθοδος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέσο πρόληψης ή θεραπείας.  

Οι εισηγητές παρείχαν μια πλήρη ενημέρωση και με λεπτομερή παρουσίαση μοιράστηκαν με το κοινό γνώσεις υγείας σημαντικές για κάθε επαγγελματία αλλά και για όσους επιθυμούν να τις εφαρμόσουν σε ατομικό επίπεδο. 

Στην παρουσίαση παρευρέθησαν ο εφευρέτης της Μεθόδου OsteoStrong Δρ. John Jaquish, ο επιχειρηματίας και πλέον ιδρυτής και CEO της OsteoStrong Kyle Zagrodzky, που πίστεψε στη μέθοδο αυτή και επένδυσε, και η Μυρτώ Μαυρολέων, εκπρόσωπος της Osteofit σε Ελλάδα και Κύπρο.

Το σύστημα ενδυνάμωσης OsteoStrong θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα  από τις 14 Ιανουαρίου από την εταιρεία Osteofit.

Ευχαριστούμε την OSteofit για αυτή την εξαιρετική και ενδιαφέρουσα εμπειρία!