Papimi – Nanopulse Therapy System

Είναι από τις πιο αγαπημένες μου θεραπείες …Διαβάστε κι

 επισκεφτείτε το site για περισσότερες πληροφορίες !
Η συσκευή Papimi είναι μία γεννήτρια παλμικών ηλεκτρομαγνητικών πεδίων. Σχετίζεται δε με τη μέθοδο του βιοσυντονισμού και της συχνοτικής θεραπείας. Οι νανοπαλμοί που παράγει χαρακτηρίζονται από μεγάλη ένταση και πολύ μικρή διάρκεια. Η μεγάλη αυτή ισχύς της συσκευής και ο μοναδικός τρόπος λειτουργίας της είναι οι λόγοι της ευρείας γκάμας εφαρμογών της και των εντυπωσιακών αποτελεσμάτων που έχει.

Η εφαρμογή γίνεται εξωτερικά, επαγωγικά (και πάνω από ρούχα), ανώδυνα χωρίς ιδιαίτερους περιορισμούς και χωρίς να προκαλεί αύξηση της θερμοκρασίας των ιστών. Επίσης από την εικοσαετή χρήση της συσκευής, έως τώρα, δεν έχει αναφερθεί ουδεμία αρνητική παρενέργεια.


Το παλμικό μαγνητικό πεδίο (μαγνητικοί νανοπαλμοί) διεισδύει στο σώμα ομοιόμορφα, ανεπηρέαστο και μεταβάλλεται ταχύτατα, γεννιέται και εξαφανίζεται σε ελάχιστο χρόνο. Από το νόμο της επαγωγής του Faraday, γνωρίζουμε ότι ένα μαγνητικό πεδίο εξαφανιζόμενο, αφήνει στη θέση του ένα κυκλικό ηλεκτρικό πεδίο. Με αυτό τον τρόπο βαθιά μέσα στον ιστό γεννιούνται ηλεκτρικοί νανοπαλμοί. Έτσι οι νανοπαλμοί επιδρούν στην ενδοκυτταρική κίνηση των ιόντων, αυξάνουν δηλαδή την διαπερατότητα της κυτταρικής μεμβράνης. Αποτέλεσμα αυτού είναι η ελάττωση του οιδήματος και του πόνου, η γρήγορη απομάκρυνση των προϊόντων του μεταβολισμού, η αύξηση της παροχής οξυγόνου στην περιοχή, ενώ και τα περιφερειακά κινητικά νεύρα επανακτούν τη λειτουργικότητάς τους.

Θεραπεία στη Μύκονο, στο Φυσιοθεραπευτήριο Αχίλλειον , Νίκος Δρίβας

 

Βαρβάρα Σολομωνίδου,Wellness Specialist, Personal Trainer,Εισηγήτρια Σεμιναρίων & Συνεδρίων, Pilates Master Trainer του συστήματος “AthensTrainers® Ultimate Pilates System®”, Member of European Lifestyle Medicine Organization, General Manager & Owner της Εταιρείας AthensTrainers®

www.papimi.gr