Εκπαιδευτικό σεμινάριο Pilates 4 Kids

Η AthensTrainers® θα πραγματοποιήσει εκπαιδευτικό σεμινάριο Pilates 4 Kids  την Κυριακή  23/6/19.

Η μέθοδος Pilates μπορεί να βοηθήσει τα παιδιά με πάρα πολλούς τρόπους, από τη βελτίωση της γενικής φυσικής κατάστασής τους ως την βελτίωση της συγκέντρωσης στην αίθουσα του σχολείου. Ένα τέτοιο μάθημα είναι πρόκληση για τον καθηγητή που θα διδάξει τη μέθοδο. Τα παιδιά είναι δύσκολο να μείνουν ακίνητα ή να ακολουθήσουν οδηγίες με λεπτομέρειες όπως συμβαίνει σε ένα μάθημα pilates.  Τι θα γίνει λοιπόν?

Οι ασκήσεις pilates μπορούν ν’ αλλάξουν “αμφίεση” και να προσαρμοστούν σ’ ένα πρόγραμμα για παιδιά με βασικά συστατικά το παιχνίδι και την διασκέδαση! Τα παιδιά διαβάζουν πολλές ώρες, αναπτύσσονται απότομα και υιοθετούν στάσεις που επιφέρουν σημαντικά προβλήματα στη σπονδυλική τους στήλη. Οι ασκήσεις pilates μπορούν να εισαχθούν στο γενικό πρόγραμμα εκγύμνασής τους υπό τη μορφή παιχνιδιού, ώστε να μη θεωρείται “καταναγκαστικό έργο” αλλά να έχει χαρακτήρα διασκέδασης. Η ομάδα εκπαιδευτών του συστήματος ATHENSTRAINERS® ULTIMATE PILATES SYSTEM®  έχει δημιουργήσει ένα πρόγραμμα pilates για παιδιά…

Σας περιμένουμε!!!!!!!!!!!!

Σεμινάριο εκπαίδευσης PILATES 4 KIDS

Το ασκησιολόγιο του σεμιναρίου Pilates 4 Kids περιλαμβάνει 45 συνασκήσεις, με μια περιγραφή ιστορίας/παρομοίωση κίνησης, ώστε τα παιδιά να έχουν ήδη μια εικόνα στη σκέψη τους. Τα παιδιά βρίσκονται στο χώρο σε ζευγάρια, σε διάφορες θέσεις, πλευρές κι επίπεδα. Εκτελούν αντίθετης διεύθυνσης κινήσεις ή κινούνται προς την ίδια διεύθυνση σαν καθρέπτης.

 Υλικό εκπαίδευσης:

Ο σπουδαστής λαμβάνει ένα  folder με ενημερωτικό υλικό, στυλό, μπλοκ σημειώσεων και πλήρη εκπαιδευτική ύλη PILATES 4 KIDS με φωτογραφίες.

Απαιτήσεις Σεμιναρίου PILATES 4 KIDS:

Ο σπουδαστής πρέπει να έχει Mat Programme Level I Certification

Ώρες Σεμιναρίου PILATES 4 KIDS: 10:00-14:00

Εισηγήτρια: Βαρβάρα Σολομωνίδου

Τοποθεσία: Σχολή Χορού Αλεξάνδρας Στριφτόμπολα, Κουντουριώτου 16, 163 42, Ηλιούπολη

Το σεμινάριο απευθύνεται σε Πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού, Φοιτητές ΤΕΦΑΑ, Φυσικοθεραπευτές και Πτυχιούχους αντίστοιχων Πανεπιστημίων του Εξωτερικού Αναγνωρισμένων από το Ελληνικό Κράτος σύμφωνα με την Ελληνική Νομοθεσία.

Πληροφορίες & δηλώσεις συμμετοχής: 6950614115 / info@athenstrainers.gr

pilates 4 kids