Ring Fit Adventure: ένα παιχνίδι γεμάτο γυμναστική

Το Ring Fit Adventure  δεν είναι ένα απλό παιχνίδι…μαθαίνει ισορροπία, σωστή στάση σώματος και αρκετούς διασκεδαστικούς τρόπους εκγύμνασης!

 

Στο Ring Fit, εξερευνείς έναν επεκτατικό κόσμο χρησιμοποιώντας ασκήσεις γυμναστικής που κάνεις και στην πραγματική ζωή. Τα  εξαρτήματα Ring-Con και Leg Strap που περιλαμβάνονται στο παιχνίδι ανιχνεύουν και μετρούν τις κινήσεις σου και τις μετατρέπουν σε ενέργειες εντός του παιχνιδιού, όπως το επιτόπιο τρέξιμο για να μετακινήσεις τον χαρακτήρα σου μέσα στο κόσμο του παιχνιδιού χρησιμοποιώντας το συνδεδεμένο λουράκι ποδιών , ή πιέζοντας το Ring-Con μετατρεποντας τη δύναμη πίεσης σε μια ισχυρή επίθεση.

ring fit

Παίζοντας καθημερινά το παιχνίδι, γυμνάζεις συχνά διαφορετικά μέρη του σώματός σου. Με πρόσθετα μίνι παιχνίδια και ρουτίνες προπόνησης, το Ring Fit Adventure είναι μια διασκεδαστική εμπειρία για παίκτες με διάφορα επίπεδα δεξιοτήτων και τρόπους ζωής. Μπορείς να επιτεθείς και να αμυνθείς χρησιμοποιώντας περισσότερα από 40 Fit Skills, οι οποίες είναι κινήσεις άσκησης χωρισμένες σε μπράτσα, κοιλιακούς, πόδια και γιόγκα.

 

Το παιχνίδι παρέχει οδηγίες στους παίκτες για το πώς να εκτελέσει σωστά την άσκηση, με σωστή φόρμα και στάση που αντιμετωπίζει περισσότερη ζημιά στους εχθρούς.

 

Ένα τέλειο δώρο για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Πατήστε ΕΔΩ για περισσότερες πληροφορίες.