Βοτανικό Ρόφημα- Antistress

Το μείγμα Antistress είναι ένα βοτανικό μείγμα χωρίς καφεΐνη, περιέχει νευροτωνοτικά (τρέφουν και τονώνουν το νευρικό σύστημα) βότανα όπως η σκουτελάρια και τα φύλλα βρόμης (τρέφουν και τονώνουν το νευρικό σύστημα), το βαλσαμόχορτο γνωστό για τις αντικαταθλιπτικές του ιδιότητες, την λουίζα που εκτός από τις χαλαρωτικές ιδιότητες φημίζεται και για προβλήματα του στομάχου και του πεπτικού συστήματος, και τέλος την νταμιάνα, μεξικάνικο βότανο εξαιρετικό για την σαφή τονωτική δράση της στο κεντρικό νευρικό σύστημα και στο ενδοκρινικό σύστημα.

βότανα

Προετοιμάστε το ρόφημά σας βάζοντας 1 κ.γλυκού ανά κούπα τσαγιού με καυτό νερό χωρίς να το βράσετε ταυτόχρονα, αφήστε μέσα τα βότανα για 5 λεπτά, σουρώστε και πιείτε. Τις ημέρες που γνωρίζετε πως θα συνοδεύονται από έντονο άγχος προτιμήστε να το καταναλώσετε και προληπτικά, πάντα η πρόληψη είναι πολύ πιο αποτελεσματική από την θεραπεία. Χρησιμοποιείται καθόλη τη διάρκεια της ημέρας όσες φορές νιώθετε ότι το χρειάζεστε. Εκτός από τα οφέλη των βοτάνων που περιέχονται, πάντα μια κούπα με ζεστό τσάι μας γεμίζει ζεστασιά και αισιοδοξία!

Tips: Γεμίστε την μπανιέρα σας με ζεστό νερό μετά από μια πολύ έντονη ημέρα και βάλτε μισό φλυτζάνι από το τσάι antistress μαζί με άλατα Epsom. Χαλαρώστε και απολαύστε.

Αντενδείξεις: Να αποφεύγεται από άτομα που πάσχουν από προβλήματα του θυρεοειδούς.

 

Το διαβάσαμε ΕΔΩ