The running shoe for women-new release Adidas Ultra BOOST X

Adidas UltraBOOST X : πρόκειται για την επιτομή του παπουτσιού running, φτιαγμένο ειδικά για το γυναικείο πόδι. Το νέο UltraBOOST X έρχεται για να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες της γυναίκας runner χάρις στο σύστημα ARAMIS που χρησιμοποιεί η adidas.

adidas 1

Η νέα καινοτομία που ενσωματώνεται στο UltraBOOST X είναι η προσαρμοζόμενη καμάρα σε συνδυασμό με την κορυφαία πλεκτή επένδυση από Primeknit στο επάνω μέρος και την ειδικά σχεδιασμένη ενδιάμεση σόλα, που κάνουν το παπούτσι να εφαρμόζει απόλυτα στο γυναικείο πόδι επιτρέποντάς του να διατηρεί τη φυσική του κίνηση ενώ τρέχει.H εξωτερική σόλα από Stretchweb Continental Rubber είναι ειδικά σχεδιασμένη για το γυναικείο πάτημα με σκοπό να προσφέρει υψηλή πρόσφυση.

adidas 3

Το adidas Ultra Boost X έρχεται σε 3 χρώματα, φωτεινό πορτοκαλί, γκρίνια και μαύρο. Σίγουρα δε λείπει και η σειρά χρωμάτων της Stella McCartney με 3 διπλές αποχρώσεις.

adidas 2

Info: Το νέο UltraBOOST X έρχεται από τις 08.02 στα adidas Stores Ερμού, Ψυχικού και Καλλιθέας και από τις 22.02 σε όλα τα υπόλοιπα adidas Stores και σε επιλεγμένα καταστήματα αθλητικών ειδών. Ανακάλυψε το και ζήσε τη νέα running εμπειρία.

GREATER EVERY RUN

Βαρβάρα Σολομωνίδου, Wellness Specialist, Personal Trainer,Εισηγήτρια Σεμιναρίων & Συνεδρίων, Pilates Master Trainer  του συστήματος “AthensTrainers® Ultimate Pilates System®”,General Manager & Owner  της Εταιρείας AthensTrainers®

varvara low

Πηγές: www.queen.gr , www.footwearnews.com , www.sneakernews.com