Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Pilates with Elastic Bands

Οι ελαστικοί ιμάντες χρησιμοποιούνται από τους φυσιοθεραπευτές εδώ και χρόνια για αποκατάσταση τραυματισμών και ενδυνάμωση. Στο Pilates λοιπόν οι ελαστικούς ιμάντες χρησιμοποιούνται είτε για να αυξηθεί η αντίσταση σε κάποια άσκηση είτε για να γίνει πιο εύκολη. Υπάρχουν στο εμπόριο με διαφορετικούς βαθμούς δυσκολίας σε διάφορα χρώματα, από την πιο εύκολη στην πιο δύσκολη: μπεζ, κίτρινο, κόκκινο, πράσινο, μπλε, μαύρο, ασημί, χρυσό. Η Thera-Band είναι από τις πιο διάσημες και πιο αξιόπιστες εταιρείες που προμηθεύουν elastic bands. Η Thera-Band παρέχει και αντίστοιχες λαβές για περισσότερη ευκολία στη λαβή.

Διδάσκεται ένα ασκησιολόγιο 23 βασικών ασκήσεων, συνοδευόμενο από ασκήσεις prepilates, καθώς και παραλλαγές & τροποποιήσεις ανάλογα με τη φυσική κατάσταση, τα προβλήματα και τους τραυματισμούς του ασκούμενου.

Υλικό Εκπαίδευσης

Ο σπουδαστής λαμβάνει ένα folder με ενημερωτικό υλικό, στυλό, μπλοκ σημειώσεων και πλήρη εκπαιδευτική ύλη Pilates with Elastic Bands με φωτογραφίες.

Απαιτήσεις Εκπαίδευσης

Ο σπουδαστής πρέπει να έχει Mat Level I Certification.

Ημερομηνία:

15/2/20 , 13:00 – 16:00

Εισηγήτρια: Σολομωνίδου Βαρβάρα

Τοποθεσία: Ιερά Οδός 307, Ιεράπολη Αιγάλεω (πλησίον μετρό Αγίας Μαρίνας)

Το σεμινάριο απευθύνεται σε Πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού, Φοιτητές ΤΕΦΑΑ, Φυσικοθεραπευτές και Πτυχιούχους αντίστοιχων Πανεπιστημίων του Εξωτερικού Αναγνωρισμένων από το Ελληνικό Κράτος σύμφωνα με την Ελληνική Νομοθεσία.

Πληροφορίες & δηλώσεις συμμετοχής: 6950614115 / info@athenstrainers.gr

 

elastic bands

Επισκεφτείτε το www.ultimatepilatessystem.gr για περισσότερες πληροφορίες,