Οι ελαστικοί ιμάντες χρησιμοποιούνται από τους φυσιοθεραπευτές εδώ και χρόνια για αποκατάσταση τραυματισμών και ενδυνάμωση. Στο Pilates λοιπόν οι ελαστικούς ιμάντες χρησιμοποιούνται είτε για να αυξηθεί η αντίσταση σε κάποια άσκηση είτε για να γίνει πιο εύκολη. Υπάρχουν στο εμπόριο με διαφορετικούς βαθμούς δυσκολίας σε διάφορα χρώματα, από την πιο εύκολη στην πιο δύσκολη: μπεζ, κίτρινο, κόκκινο, πράσινο, μπλε, μαύρο, ασημί, χρυσό. Η Thera-Band είναι από τις πιο διάσημες και πιο αξιόπιστες εταιρείες που προμηθεύουν elastic bands. Η Thera-Band παρέχει και αντίστοιχες λαβές για περισσότερη ευκολία στη λαβή.

Διδάσκεται ένα ασκησιολόγιο 23 βασικών ασκήσεων, συνοδευόμενο από ασκήσεις prepilates, καθώς και παραλλαγές & τροποποιήσεις ανάλογα με τη φυσική κατάσταση, τα προβλήματα και τους τραυματισμούς του ασκούμενου.

Υλικό Εκπαίδευσης

Ο σπουδαστής λαμβάνει ένα folder με ενημερωτικό υλικό, στυλό, μπλοκ σημειώσεων και πλήρη εκπαιδευτική ύλη Pilates with Elastic Bands με φωτογραφίες.

Απαιτήσεις Εκπαίδευσης

Ο σπουδαστής πρέπει να έχει Mat Level I Certification.

Ημερομηνία:

15/2/20 , 13:00 – 16:00

Εισηγήτρια: Σολομωνίδου Βαρβάρα

Τοποθεσία: Ιερά Οδός 307, Ιεράπολη Αιγάλεω (πλησίον μετρό Αγίας Μαρίνας)

Το σεμινάριο απευθύνεται σε Πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού, Φυσικοθεραπευτές, Fitness Instructors, Personal Trainers, Φοιτητές ΙΕΚ & Ιδιωτικών Σχολών Fitness, Φοιτητές ΤΕΦΑΑ, Ιδιοκτήτες και Στελέχη Γυμναστηρίων

Πληροφορίες & δηλώσεις συμμετοχής: 6950614115 / info@athenstrainers.gr

 

elastic bands

Επισκεφτείτε το www.ultimatepilatessystem.gr για περισσότερες πληροφορίες,