Εκπαιδευτικό Σεμινάριο All About Reformer (Studio I)

Παρόλο που το όνομά του θυμίζει κάτι από Μεσαίωνα, είναι ένα θαυμάσιο και κομψό μηχάνημα/apparatus. Πρόκειται για το πιο δημοφιλές και πολυχρησιμοποιημένο μηχάνημα του J. H. Pilates. Πολλές από τις ασκήσεις εδάφους (mat pilates) μπορούν να μεταφερθούν σε αυτό.

Το ασκησιολόγιο του σεμιναρίου pilates είναι πλούσιο μιας και καλύπτει όλο το σώμα ξεκινώντας απόFootwork, Hundred, Leg circles, Frog, Stomach Massage, Short Box Series, Elephant, Knee Stretches, Running, Pelvic Lift και καταλήγοντας σε Arms Supine Series, Arms Rowing Series, Seated Long Box Series & Roll Down Series. Περιλαμβάνει 32 ασκήσεις και πάνω από 50 παραλλαγές.

Απαιτήσεις Σεμιναρίου All About Reformer (Studio I):

Ο σπουδαστής πρέπει να έχει Mat Level I ή Level II Certification

Υλικό εκπαίδευσης

Ο σπουδαστής λαμβάνει ένα folder με ενημερωτικό υλικό, στυλό, μπλοκ σημειώσεων και πλήρη εκπαιδευτική ύλη Reformer Studio I με φωτογραφίες.

Ημερομηνίες:

17/12/22 , 10:00 – 19:00

18/12/22,  11:00 – 19:00

Τοποθεσία: Ιερά Οδός 307, Ιεράπολη Αιγάλεω

Το σεμινάριο απευθύνεται σε Πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού, Φοιτητές ΤΕΦΑΑ, Φυσικοθεραπευτές και Πτυχιούχους αντίστοιχων Πανεπιστημίων του Εξωτερικού Αναγνωρισμένων από το Ελληνικό Κράτος σύμφωνα με την Ελληνική Νομοθεσία.

Πληροφορίες & δηλώσεις συμμετοχής: 6950614115 / info@athenstrainers.gr

Επισκεφτείτε το www.ultimatepilatessystem.gr για περισσότερες πληροφορίες,