Sleep well, βάμμα ύπνου

Συνδυασμός βαλεριάνας και πασιφλόρας, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια σε περιπτώσεις αυπνίας ή/και νευρικής εξασθένησης.

Η βαλεριάνα είναι γνωστή για την ηρεμιστική και υπνωτική της δράση. Χρησιμοποιείται για να μειώσει την ένταση, το άγχος και την υπερδιέγερση. Ανακουφίζει παράλληλα από ημικρανίες και έντονους πόνους περιόδου χάρη στην αναλγητική και αντιφλεγμονώδη δράσης της, κυρίως όταν ο πόνος συνδέεται με ένταση.

sleep well

Η πασιφλόρα έχει επίσης ηρεμιστική και υπνωτική δράση και βοηθά στη μετάβαση από μια κατάσταση έντασης σε μια κατάσταση ήρεμου και ξεκούραστου ύπνου ενώ είναι πολύ αποτελεσματική και στην καταπολέμηση της νευραλγίας. Ο συνδυασμός των νευροχαλαρωτικών αυτών βοτάνων επιφέρει καλύτερα αποτελέσματα σε σχέση με τη χρήση του κάθε βοτάνου μεμονωμένα λόγω της συνεργειακής του δράσης.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί άφοβα, δεν δημιουργεί αίσθηση υπνηλίας όταν κανείς ξυπνά μετά τη χρήση του. Καλό είναι μετά τη χρήση του να αποφεύγεται ο χειρισμός μηχανημάτων και η οδήγηση. Επίσης καθώς δεν υπάρχουν επαρκείς έρευνες καλό είναι να μη χρησιμοποιείται από μητέρες που θηλάζουν.

Διαλύστε 20-60 σταγόνες σε νερό και πιείτε 1 ώρα πριν ξαπλώσετε.

Οδηγία για την ασφάλεια: Συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν. Να μην καταναλώνεται χωρίς καθοδήγηση γιατρού εάν ακολουθείτε φαρμακευτική αγωγή.

Το διαβάσαμε ΕΔΩ