SlimBeam

Το SlimBeam της Γερμανικής NOHrD είναι ένα όργανο κορυφαίας ποιότητας και μοναδικής αισθητικής. Χάρη στο διακριτικό σχεδιασμό του και την κατασκευή  από στιβαρό ξύλο, είναι ιδανικό για ένα μεγάλο εύρος ασκήσεων και ταιριάζει σε κάθε χώρο.

slimbeam

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του SlimBeam είναι ότι σας δίνει τη δυνατότητα να γυμνάσετε τη μία μόνο πλευρά του σώματός σας ή και τις δύο, καθώς μπορεί να περιστραφεί και να τοποθετηθεί σε κάθε ύψος. Τα σχοινιά κυλούν ομαλά πάνω στα ρουλεμάν για μία ιδανική προπόνηση.

Διαθέτει 14 πλάκες των 5kg, συν το βασικό βάρος ακόμη 5kg. Με ύψος 215cm και πλάτος 40cm, το SlimBeam μπορεί να τοποθετηθεί άνετα σε κάθε εσωτερικό χώρο. Στερεώνεται σε 10cm από τον τοίχο και προεξέχει μόλις 20cm στο δωμάτιο. Η βάση του καταλαμβάνει λιγότερο από 1 τετραγωνικό.

Μειώστε το περιθώριο λάθους και μεγιστοποιήστε την αποτελεσματικότητά σας με τη βοήθεια του εικονικού προπονητή. Η εφαρμογή παρέχει έτοιμα προγράμματα άσκησης για κάθε μυική ομάδα, ενώ ειδικά γραφήματα σας καθοδηγούν κατά τη διάρκεια της κίνησης.

Πηγές:

stefansport.gr

nohrd.com