Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Spine Corrector

Το Pilates Spine Corrector είναι επίσης γνωστό ως “Step Barrel”, “Small Barrel”. Είναι ένας μικρός εξοπλισμός, που προσαρμόζεται και που μπορεί να ενισχύσει την προπόνηση σας.

Οι ασκήσεις στο έδαφος μεταφέρονται στην στρογγυλεμένη επιφάνεια του Spine Corrector, δίνοντας στο ασκησιολόγιο μια νέα πρόκληση χωρίς ιμάντες ή ελατήρια. Συγκεντρωθείτε κι εστιάστε στο εύρος κίνησης της σπονδυλικής στήλης, τους ώμους και τα ισχία χρησιμοποιώντας τις 8 αρχές του Pilates.

Δυναμώστε και διατείνετε τις γραμμές σώματος (μπροστινή γραμμή, πίσω γραμμή και πλευρικές γραμμές του σώματος).
Επιμηκύνετε την σπονδυλική στήλη και αποκαταστήστε τα φυσιολογικά της κυρτώματα.
Ευθυγραμμίστε και κινητοποιήστε τη σπονδυλική στήλη.
Βελτιώστε τη στάση σας.
Πρόκληση μυών του πυρήνα σας με διαφορετικό τρόπο, ώστε να κάνει το σώμα ισχυρό και λειτουργικό, σε θέση να αντιμετωπίσει τις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής.
Βελτιώστε τον τρόπο ζωής σας . Η καμπύλη επιφάνεια του προσθέτει μια πρόκληση και οι μύες του πυρήνα ενεργοποιούνται πιο βαθιά από ό, τι συνήθως στο ασκησιολόγιο εδάφους.

Το αυθεντικό Spine Corrector είναι ένα ξύλινο τόξο που καλύπτεται από δέρμα. Έχει ένα σκαλί και δύο χειρολαβές για να αποφευχθεί η ολίσθησή του κατά την εκτέλεση των ανεστραμμένων ασκήσεων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλο εξοπλισμό.

 

Ημερομηνία:     2/3/24,  ώρες 10:00-18:00

Εισηγήτρια: Σολομωνίδου Βαρβάρα

Τοποθεσία: Ιερά Οδός 307, Αιγάλεω (πλησίον Μετρό Αγίας Μαρίνας)

Το σεμινάριο απευθύνεται σε Πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού, Φοιτητές ΤΕΦΑΑ, Φυσικοθεραπευτές και Πτυχιούχους αντίστοιχων Πανεπιστημίων του Εξωτερικού Αναγνωρισμένων από το Ελληνικό Κράτος σύμφωνα με την Ελληνική Νομοθεσία.

Πληροφορίες & δηλώσεις συμμετοχής: 6950614115 / info@athenstrainers.gr

 

www.ultimatepilatessystem.gr