Γνωρίστε το στρώμα του φακίρη

Αναρωτηθήκατε ποτέ πως θα ήταν αν ξαπλώνατε πάνω σε καρφιά; Σίγουρα επίπονα! Όχι όμως πάντα, αφού υπάρχουν και τα θεραπευτικά καρφιά που αντί να σας ταλαιπωρούν, σας απελευθερώνουν από ένα σωρό δεινά και μάλιστα πάνω σε ένα στρώμα! Δε σας κάνουμε πλάκα! Το στρώμα ρεφλεξολογίας, Bed of Nails Mat, είναι ένα από τα νέα μας ευρήματα και κάνει θαύματα!

στρώμα

Το πρωτοποριακό αυτό στρώμα  προσφέρει την ιδανική εναλλακτική λύση για όσους επιθυμούν να απελευθερώσουν την εσωτερική ένταση, μειώνοντας παράλληλα τα επίπεδα του στρες και πετυχαίνοντας απόλυτη ηρεμία και αρμονία. Ό,τι καλύτερο δηλαδή μετά από μια κουραστική και αγχωτική μέρα! Βγάλτε, λοιπόν, τα ρούχα σας, ξαπλώστε στο στρώμα ρεφλεξολογίας, Bed of Nails και αφήστε το να σας ανακουφίσει όπως μόνο εκείνο ξέρει!

Το Bed of Nails έχει κατασκευαστεί από το μαλακό υλικό Styrofoam (αφρώδες εξηλασμένο πολυστυρένιο), ενώ διαθέτει  πλαστικές ακίδες βελονισμού, κάθε μία από τις οποίες αποτελείται από  πλαστικά καρφιά! Ξαπλώνοντας πάνω τους νιώθετε σταδιακά την πλάτη, τον αυχένα, τους ώμους και τα πόδια να απελευθερώνονται από τους πόνους και το πιάσιμο και την ενέργειά σας να ανεβαίνει επίπεδο! Για μια ολοκληρωμένη εμπειρία, μπορείτε να προμηθευτείτε και το συνοδευτικό μαξιλάρι από καρφιά!

Την πρώτη φορά πάνω στα καρφιά, μπορεί να νιώσετε λιγάκι περίεργα. Μόλις όμως συνηθίσετε την αίσθηση των πλαστικών ακίδων δε θα θέλετε να σηκωθείτε! Τα χιλιάδες καρφιά του καινοτομικού αυτού στρώματος (αν και δεν είμαστε σίγουροι για το πώς ακριβώς λειτουργούν) βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος και την οξυγόνωσή του. Επιπλέον, βοηθούν στη χώνεψη, ενισχύουν την παραγωγή των ενδορφινών (ορμονών καλής διάθεσης) και χαρίζουν βαθιά χαλάρωση.

 

 

Πηγές:

bedofnails.org

gadgetlife.gr