Theragun PRO™

Βελτιώστε την αποκατάσταση των μυών, απελευθερώστε το άγχος και την ένταση και καταπραΰνετε την ταλαιπωρία με την έξυπνη συσκευή κρουστικής θεραπείας.

Το Theragun PRO έχει σχεδιαστεί επιστημονικά για να φτάνει κατά 60% βαθύτερα στους μυς από το μέσο μασάζ, με 40 κρούσεις το δευτερόλεπτο για μεγαλύτερα θεραπευτικά οφέλη για το σώμα σας. Το ενισχυμένο σύστημα κίνησης αντέχει επιπλέον δύναμη χωρίς να αραιώνει την ταχύτητα ή την ποιότητα θεραπείας.

theragun pro

Προσφέρει 4 μοναδικές θέσεις βραχίονα σχεδιασμένες να δημιουργούν ιδανικές γωνίες για να φτάσουν σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος. Η πατενταρισμένη σχεδίαση εργονομικής λαβής Theragun Triangle σάς επιτρέπει να κρατάτε τη συσκευή με διάφορους τρόπους, μειώνοντας ενεργά την πίεση στους καρπούς και τα χέρια σας.

Περιλαμβάνει 2 επαναφορτιζόμενες μπαταρίες ιόντων λιθίου με διάρκεια ζωής 150 λεπτών η κάθε μία. Φορτίστε τη μία μπαταρία ενώ χρησιμοποιείτε την άλλη και αντικαταστήστε τις συνεχώς καθ’όλη τη διάρκεια λειτουργίας.

Η εφαρμογή Therabody συνδέετε μέσω Bluetooth ώστε να προσφέρει εξατομικευμένα προγράμματα θεραπείας με βάση τα δεδομένα που έχετε καταχωρήσει ως δραστηριότητά σας. Η εφαρμογή θα σας καθοδηγήσει μέσα από κάθε πρόγραμμα θεραπείας δείχνοντάς σας τρόπους με τους οποίους η συσκευή θα βελτιώσει την υγεία σας.

Πατήστε ΕΔΩ για περισσότερες πληροφορίες.