Βιομαγνητικό Υποστηρικτικό για την Μέση

Το Βιομαγνητικό Υποστηρικτικό της Colan Totte Χ1 για την μέση, έχει σχεδιαστεί για να εφαρμόζει ιδανικά στο σώμα σας, είναι μια νέα τεχνολογία που έχει αναπτυχθεί από την Colan Totte.

Είναι αποτελεσματικό για να ανακουφίζει τους πόνους στην μέση και την πλάτη.

Έχει απόλυτα επιτυχημένη εφαρμογή σε εκείνους που εργάζονται σκληρά, ή αθλούνται έντονα καθημερινά και έχουν την ανάγκη για άμεση ανακούφιση από τους πόνους, προστατεύοντας τους παράλληλα από τυχόν θλάσεις.

colan totte

 

Διαθέτει 16 μαγνήτες από 130mT (1300 gauss ο καθένας) και με την τεχνολογία της Εναλλασσόμενης Πολικότητας Βορρά – Νότου της Colan Totte σας δίνει περισσότερη ανακούφιση από τους πόνους και απορρόφηση των κραδασμών της μέσης και της πλάτης.

  • Το Βιομαγνητικό Υποστηρικτικό της Colan Totte Χ1 για την μέση αποτελείται από ελαστικό υλικό που επιτρέπει την ελεύθερη κυκλοφορία του αίματος στο μέγιστο δυνατό βαθμό.
  • Είναι κατασκευασμένο από ελαστικό ύφασμα που επιτρέπει στον αέρα να κυκλοφορεί καλύτερα.
  • Με τους ενσωματωμένους μαγνήτες, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και τη μυϊκή δύναμη.
  • Διαθέτει μια μοναδική βάση στήριξης της μέσης στο κάτω μέρος της πλάτης. Έτσι έχετε μια πλήρη υποστήριξη μέσης – πλάτης, χωρίς να ανησυχείτε για τυχόν απότομες κινήσεις οι οποίες έχουν αρνητικά αποτελέσματα.

colan totte

Σε 2 μεγέθη, Medium (55cm – 85cm) και Large (85cm – 120cm).
Unisex σε μαύρο χρώμα.

Αποκτήστε το ΕΔΩ