Withings έξυπνο ηλεκτρονικό θερμόμετρο

Το ηλεκτρονικό θερμόμετρο Withings Smart Temporal Thermo θ’ αλλάξει με μία κίνηση τον τρόπο που παίρνεις θερμοκρασία και θα σε εντυπωσιάσει με τα χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες του.

Πέρα από το γεγονός ότι αποδεικνύεται εξαιρετικά εύχρηστο για τη θερμομέτρηση του εαυτού σου, εκεί που πραγματικά θα το λατρέψεις είναι όταν θέλεις να πάρεις τη θερμοκρασία του παιδιού σου. Κι αυτό διότι ενσωματώνει 16 αισθητήρες υπέρυθρης ακτινοβολίας για εξαιρετική ακρίβεια στο αποτέλεσμα, χάρη στην τεχνολογία HotSpot Sensor.

withings thermo

Μάλιστα, η κροταφική αρτηρία, το σημείο δηλαδή που τοποθετείς το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό θερμόμετρο, θεωρείται ιδανική για την ανίχνευση των αλλαγών στη θερμοκρασία του ανθρώπου. Επιπλέον, η θερμοκρασία εμφανίζεται ευκρινώς στην ευανάγνωστη LED οθόνη του WITHINGS Smart Temporal Thermo, ακόμα και σε σκοτεινές συνθήκες, και συνοδεύεται από μία χρωματιστή ένδειξη, ανάλογη με το αν το αποτέλεσμα είναι κανονικό, ανεβασμένο ή υψηλό.

Συνοδεύεται από ειδική δωρεάν εφαρμογή όπου, αρχικά, πραγματοποιείται αυτόματος συγχρονισμός των δεδομένων ανάμεσα στο εν λόγω θερμόμετρο και στην iOS ή Android συσκευή σου. Έτσι, μπορείς να έχεις ένα πλήρες ιστορικό της θερμοκρασίας του ατόμου που σε ενδιαφέρει, καθώς και να προσθέτεις σχόλια, όπως τη φαρμακευτική αγωγή που ακολουθείται, ώστε να έχεις τα πάντα σε ένα σημείο και να ενημερώνεις τον γιατρό σου με ακρίβεια, ενώ σου παρέχει και ιατρικές συμβουλές χάρη στη συνεργασία με το Boston Children’s Hospital. Για την ακρίβεια, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις έως και 8 διαφορετικά προφίλ καταγραφής, για την οικογένεια και τους οικείους σου.

Ευκολία, αμεσότητα, ακρίβεια, αυτό είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας!

Πηγές:

www.germanos.gr , www.withings.com