Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Pilates Wunda Chair

Η ονομασία της προήλθε από τη λέξη “wonder” που σημαίνει «θαύμα», γιατί σίγουρα μπορεί να κάνει θαύματα στους ασκούμενους. Η Wunda Chair σχεδιάστηκε αρχικά από τον Joseph H. Pilates για τους πελάτες του, που ήθελαν να έχουν ένα μηχάνημα να χρησιμοποιούν στο σπίτι τους. Οι ασκήσεις επικεντρώνονται στην σταθεροποίηση και την ευλυγισία του ασκούμενου.

Σε αυτή την εκπαίδευση περιλαμβάνονται οι πρώτες 19 βασικές ασκήσεις στην Wunda Chair, η καθεμία με πολλές παραλλαγές ειδικά φτιαγμένες για την εκάστοτε περίπτωση που μπορεί να αντιμετωπίσει ο Instructor. Η χρήση της αναπνοής και του powerhouse, η σωστή στάση του σώματος, ο έλεγχος και η αυτοσυγκέντρωση είναι απαραίτητα στοιχεία, στα οποία δίνεται ιδιαίτερη έμφαση σε αυτό το επίπεδο.

Υλικό Εκπαίδευσης

Ο σπουδαστής λαμβάνει ένα folder με ενημερωτικό υλικό, στυλό, μπλοκ σημειώσεων και πλήρη εκπαιδευτική ύλη Pilates Wunda Chair  με φωτογραφίες.

Απαιτήσεις Εκπαίδευσης

Ο σπουδαστής πρέπει να έχει Mat Level I Certification.

Ημερομηνία:

11/12/22 , 08:00 – 13:00

Εισηγήτρια: Σολομωνίδου Βαρβάρα

Τοποθεσία: Ιερά Οδός 307, Ιεράπολη Αιγάλεω (πλησίον μετρό Αγίας Μαρίνας)

Το σεμινάριο απευθύνεται σε Πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού, Φυσικοθεραπευτές, Fitness Instructors, Φοιτητές ΙΕΚ & Ιδιωτικών Σχολών Fitness, Φοιτητές ΤΕΦΑΑ, Ιδιοκτήτες και Στελέχη Γυμναστηρίων

Πληροφορίες & δηλώσεις συμμετοχής: 6950614115 / info@athenstrainers.gr

 

Επισκεφτείτε το www.ultimatepilatessystem.gr για περισσότερες πληροφορίες,