Yoga Line…μείνετε στη γραμμή σας!

Άν σας αρέσουν τα ομαδικά προγράμματα που εξασκούν το σώμα  και το νου, ήρθε η στιγμή να δοκιμάσετε τη Yoga Line!Ένα καινοτόμο πρόγραμμα που σας προκαλεί να δοκιμάσετε τα όριά σας ,βασισμένο στη φιλοσοφία της αλληλουποστήριξης.

Η φιλοσοφία της yoga line βασίζεται στις αρχές της ενότητας, της υποστήριξης και της ομαδικότητας. Όπως υπονοεί το όνομα , οι ασκούμενοι τοποθετούνται σε δυο παράλληλες στήλες – γραμμές και αντικριστά , με αποτέλεσμα να ενισχύεται η στήριξη τους από όλες τις πλευρές . Έτσι η ροή της ενέργειας είναι διαρκής και ανεξάντλητη . Η προσέγγιση αυτή , διευκολύνει τη διαδικασία τελειοποίησης των στάσεων και αποτελεί κίνητρο για την υπέρβαση όρων.

Η  yoga line είναι ένα καινοτόμο πρόγραμμα το οποίο απευθύνεται σε όλα τα επίπεδα ασκούμενων , αυξάνοντας κατά περιπτώσεις το βαθμό δυσκολίας. Τολμήστε να το δοκιμάσετε  αποκομίζοντας τα μέγιστα σωματικά και πνευματικά  οφέλη από την εξάσκησή σας .Χαρακτηρίζεται από ένωση, υποστήριξη, ομαδικότητα και συμβάλλει στην ευθυγράμμιση, ενδυνάμωση και ισορροπία.

ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

1.Vrksasana & hastasana: Τονίζεται η προσπάθεια της ισορροπίας παράγοντας ασφάλεια

yoga line 1

 

2.Navasana:  τονώνεται  η ενδυνάμωση ενισχύοντας την ευθυγράμμιση

yoga line 2

 

 

 

 

 

 

 

3.Viradhadrasana III: βελτίωση ισορροπίας με την δύναμη της ομαδικότητας

yoga line 3

 

 

 

 

 

 

 

4.Utkatasana: παρέχεται ασφάλεια και υποστήριξη για μεγαλύτερη παραμονή και δύναμη

yoga line 4

 

 

 

 

 

 

 

5.Vasisthasana: βελτιώνεται  η ευθυγράμμιση και η αντοχή

yoga line 5

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: fitness & spa τεύχος 40