Καλέστε μας σήμερα! 6950 614 115|info@athenstrainers.gr

Yoga partner workout: tree pose

//Yoga partner workout: tree pose

Κινηθείτε μαζί με το ταίρι σας, νιώστε την ανάσα του και τους χτύπους της καρδιάς του, οδηγήστε το σ’ ένα απολαυστικό ταξίδι μέσα από τις asanas της yoga με τον πιο ανακουφιστικό τρόπο.
Τώρα «μιλούν» μόνο τα σώματά σας! Ακολουθήστε βήμα βήμα τις asanas του Άγγελου και της Φωτεινής.

PARTNER TREE POSE – VRKSASANA

Αντιμέτωποι στηριχτείτε στο εσωτερικό πόδι. Λυγίστε το εξωτερικό πόδι και ακουμπήστε το πέλμα στο εσωτερικό μέρος του μηρού.
Το ένα σας χέρι αγκαλιάζει τις πλευρές του ζευγαριού σας και το άλλο ακουμπάει απαλά στον ώμο του. Βοηθήστε τον να κάνει το ίδιο και αυτός χωρίς να μπερδευτεί. Μείνετε στη θέση για 8 έως 10 αναπνοές.

yoga partner

Αυτή η άσκηση βελτιώνει την ισορροπία, δυναμώνει το πέλμα και τις ποδοκνημικές αρθρώσεις και ενισχύει την εμπιστοσύνη σας απέναντι στο άλλο σας μισό.

Βαρβάρα Σολομωνίδου,Wellness Specialist, Personal Trainer,Εισηγήτρια Σεμιναρίων & Συνεδρίων, Pilates Master Trainer του συστήματος “AthensTrainers® Ultimate Pilates System®”, Member Pilates Method Alliance (PMA), Member of European Lifestyle Medicine Organization (ELMO), DNAFit® Certified Trainer, General Manager & Owner της Εταιρείας AthensTrainers®

Φωτογραφίες: Γρηγόρης Δόγκας

Άγγελος Μάης (t-shirt American Vintage και φόρμα Jordan).

Φωτεινή Αλεξοπούλου (τη Φωτεινή ντύνει η εταιρεία DANCE DREAMS-Είδη Χορού Βίκυ Ζορμπά)

Ευχαριστούμε πολύ το Ksquare Studio για την ευγενική φιλοξενία του

Πηγή: Body Magazine

By |2019-06-30T17:35:24+00:00Ιούνιος 30th, 2019|Ασκήσεις|0 Comments