Yoga Paws: τα μικρότερα στρώματα  γιόγκα στον κόσμο

Είναι κατασκευασμένα από φυσικό καουτσούκ, αβλαβή για το περιβάλλον και δεν προκαλούν αλλεργίες ή ερεθισμό στο δέρμα. Χωρίς λάτεξ.

Είναι μαλακό και ανθεκτικό, φτιαγμένο με υλικά που έχουν τέτοια πυκνότητα ώστε να προστατέψετε τα χέρια και τα πόδια σας κατά την εξάσκηση σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Παρέχουν σταθερή λαβή και υποστήριξη. Με αυτά τα γάντια και τις κάλτσες γιόγκα μπορείτε να απολαύσετε την πλήρη προστασία ενός κανονικού στρώματος  αλλά χωρίς πια περιορισμούς! Τα “γεμίσματα” /pads ενθαρρύνουν τη σωστή στάση του σώματος και την τεχνική. Θα αισθανθείτε την άνεση και την υποστήριξη που παρέχουν. Ζήστε την ελευθερία της κίνησης παντού.

Χωράνε παντού  και είναι ελαφριά. Είναι ιδανικά για ταξίδια και γιόγκα εξορμήσεις. Είναι ιδανικά και για δώρο.

Η ιστορία τους: Τα YogaPaws είναι μια περιπέτεια μιας μητέρας με κόρη που εμφανίστηκε  το 2001 και επίσημα ξεκίνησε  το 2003. Η Gail (μητέρα) και η Jamie (κόρη) Getzwiller μοιράζονται την αγάπη για τα ταξίδια και τη γιόγκα που οδηγούν στη φυσική εξέλιξη των Yoga Paws. Τα τελευταία 11 χρόνια έχουν ξεκινήσει ένα ταξίδι αγάπης και αφοσίωσης για να παράγουν τα καλύτερα δυνατά  “Paws” .

Στην Ελλάδα αποκλειστικός αντιπρόσωπος είναι η εταιρεία Life Technologies.

Βαρβάρα Σολομωνίδου,Wellness Specialist, Personal Trainer,Εισηγήτρια Σεμιναρίων & Συνεδρίων, Pilates Master Trainer  του συστήματος “AthensTrainers® Ultimate Pilates System®”,General Manager & Owner  της Εταιρείας AthensTrainers®

www.yogapaws.com
www.amazon.com