Χριστουγεννιάτικο bazaar στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Ερυθραίας

Ένα γιορτινό…ένα χριστουγεννιάτικο bazaar στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ν.Ερυθραίας ξεκίνησε στις 11 του Δεκέμβρη λίγο πριν μας αποχαιρετήσει το 2016. Στολίδια, καλλιτεχνικές δημιουργίες των παιδιών, μικροί χιονάνθρωποι, πολύχρωμες φανταχτερές χριστουγεννιάτικες μπάλες, λογής λογής στολίδια για το δέντρο, δωράκια, βραχιολάκια, καρτούλες, γλυκά κι ένα σωρό άλλα περίμεναν τους επισκέπτες το πρωί της Κυριακής. Η ομάδα της AthensTrainers®  περίμενε τους μικρούς μας φίλους για να παίξουν!!!

Άραγε πόσο καλοί ψαράδες είναι οι μικροί μας φίλοι; Ποιος είναι ο πιο ικανός να τσιμπήσει το δωράκι; Άραγε, θα με τι θα στολίσουμε το δέντρο μας; Μήπως να βάλουμε τα μανταλάκια; Είσαι ο πιο γρήγορος Αη-Βασίλης; Εμπρός, βγάλε βάλε τη στολή και γρήγορα, μη μας πάρουν χαμπάρι. Μήπως τα καλικατζαράκια σπάσουν τα μπαλόνια; Ε ναι, θα δοκιμάσουμε να φάμε τη καραμέλα…και το μεγάλο δέντρο του σχολείου; Θέλει το στόλισμά του. Οι μικροί μας φίλοι διάλεξαν τα στολίδια και μαζί με την ομάδα της AthensTrainers®, στόλισαν το φετινό τους χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σχολείο…

Για θαυμάστε το παρακαλώ…Ναι, είναι πανέμορφο…κι όλοι χαρούμενοι θα το γιορτάσουμε…και οι χοροί «καλά κρατούν»!!! Κέφι, παιχνίδι, διασκέδαση, γέλια, τραγούδια και χοροί γέμισαν το σχολείο. Και του χρόνου παιδιά!!!!