Βαρβάρα Σολομωνίδου

Με motto το “ what happens in Mykonos stays in Mykonos” για αυτό “change your life with us” στη Μύκονο η Βαρβάρα Σολομωνίδου γνωστή και ως “Barbie” των βορείων προαστίων- Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού, Wellness Specialist, Personal Trainer και ιδρύτρια της εταιρείας  AthensTrainers και του συστήματος “AthensTrainers Ultimate Pilates System”, μας καλεί για το καλοκαιρινό training στο Νησί των Ανέμων. Πώς μπορούμε να της αρνηθούμε?

mykonos

 

Μία διαχρονική αξία στη Μύκονο… Η ελευθερία που νιώθει κάποιος μόλις πατήσει το πόδι του στο νησί ,η οποία έρχεται από την ενέργεια αυτού του μαγικού τόπου…

Μία αξία που θα επαναφέρατε από παλιά Μύκονο…  Τη Βεγγέρα, ένα μαγαζί που λείπει από τη Μύκονο και που ακόμα συζητιέται στις μέρες μας. Και το φίλο μου το Σταύρο που κατάφερε να βάλει τη δική του βούλα στο νησί με το δικό του τρόπο.

Πώς φαντάζεστε τη Μύκονο του 2023? Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τη Μύκονο σε 10 χρόνια, ακόμα και οι ντόπιοι δεν φαντάζονταν την εξέλιξη του νησιού πριν 10 χρόνια.

 Άσκηση και διακοπές συνδυάζονται? Και βέβαια! Άν γυμνάζονται… με εμένα και την ομάδα μου! Κατέβηκα στο νησί με τη φίλη και γυμνάζόμενή μου Κατερίνα Γιατζόγλου… Τότε με αποκαλούσε “Barbie των βορείων προαστίων” παρατσούκλι που ακόμα θυμούνται οι παλιότεροι …Δεκαπέντε χρόνια πριν λοιπόν εμφύσησα σε ντόπιους και ξένους την ανάγκη για fitness & wellness και έβαλα πρώτη σφραγίδα μου σε ένα νησί που η διασκέδαση ήταν η πρώτη επιλογή στις επιθυμίες τους . Έμοιαζε αστείο, αλλά ήταν και είναι η πραγματικότητα.

Ποια είναι η νέα τάση στη γυμναστική? Functional training και cross training. Το να γυμνάζεσαι με το βάρος του σώματός σου με οποιοσδήποτε αντικείμενο, οπουδήποτε. Κάτι που εμείς κάνουμε χρόνια.

Πηγή: Mykonos Magazine Summer 2013