Γυναικεία πινελιά…Ιχθύς

Ας κάνουμε τη τελευταία μας επίσκεψη…η τελευταία μας φίλη η Ιχθύς, θα ανοίξει το σπιτικό της

κι εμείς θα της προτείνουμε ιδέες για τη διακόσμησή του!

Βέβαια για να λέμε την αλήθεια, το σπίτι της φίλης μας είναι γουστόζικο, ήσυχο και φιλόξενο σαν την ίδια…θέλει την ησυχία της, την ηρεμία της…το σπίτι της είναι κάτι σαν κέντρο θεραπείας….Μέσα σε αυτό θέλει να είναι η πιο ευτυχισμένη γυναίκα.

Και γιατί να μην είσαι καλή μας φίλη? Κι εμείς χαρούμενη σε θέλουμε γι αυτό θα σου προτείνουμε μερικές ιδέες για το σπίτι σου.

Γνωρίζουμε ότι σαν ψαράκι που είσαι λατρεύεις το νερό και τα χρώματά του…όλα τα χρώματα που παίρνουν τα νερά των θαλασσών και των ωκεανών…είναι τα χρώματα που σε ταξιδεύουν κι αυτά που σου δίνουν έμπνευση για να κάνεις μεγάλα όνειρα….

Μαζί με αυτά τα αγαπημένα σου χρώματα προτιμάς και το κοραλί αλλά και το πράσινο. Συνδύασέ τα για κρατήσεις την ήρεμη ενέργεια στο σπιτικό σου!

Διάλεξε αντικείμενα που λάμπουν για το καθιστικό σου, μεταλλικές κορνίζες για τους πίνακες στους τοίχους, κεριά αλλά κι ένα μεγάλο κι άνετο καναπέ….ξέρουμε πως σου αρέσει να βολεύεσαι, να χαλαρώνεις ή και να κοιμάσαι σε αυτόν…μαζί με αυτά προτίμησε κι αναπαυτικές καρέκλες…Βάψε τους τοίχους στο χρώμα του κοραλιού κι αν θες συνδύασέ το με γήινες αποχρώσεις…

Τι γίνεται όμως με το χώρο της κουζίνας σου?Υποπτευόμαστε ότι μάλλον μικρός θα είναι με τα άκρως απαραίτητα…μάλλον δεν είσαι φαν της κουζίνας και της μαγειρικής…Τελοσπάντων, πιστεύουμε πως ένα απαλό πράσινο στους τοίχους θα ταίριαζε πολύ ωραία!

Για το μπάνιο σου δεν το συζητάμε φίλη μας….Διάλεξε ότι απόχρωση του μπλε θέλεις και ταίριαξέ το με άσπρες ή γαλάζιες πετσέτες….και ότι διακοσμητικό θυμίζει θάλασσα, κοράλια και κοχύλια αλλά κι άλατα με μυρωδιές από μακρινούς ωκεανούς!

Και φτάνουμε στη κρεβατοκάμαρά σου…Όχι, εμείς δε θα σου προτείνουμε μπλε γι αυτό τον χώρο. Θα σου προτείνουμε ήρεμα κι απαλά παστέλ χρωματάκια….να λάμπουν στον ήλιο που θα διαπερνά ανάμεσα από τις άσπρες κουρτίνες. Ένα άσπρο ξύλινο κρεβάτι στρωμένο με γαλάζια σεντόνια θα ήταν τέλειο!!! Ηρεμία και χαλάρωση φίλη μας καλή….γιατί πάνω απ΄όλα είσαι γυναίκα και θες να είσαι πάντα όμορφη και λαμπερή!!!!!

Κι εδώ τελειώνουν οι επισκέψεις στις γνωστές φιλενάδες….βάλαμε αρκετή πινελιά….τις περισσότερες όμως περιμένω να τις διαλέξουν οι ίδιες….Βάλτε χρώμα στη ζωή σας αλλά και στο σπίτι σας….το χρώμα είναι ζωή!!!! Προσοχή όμως μη το παρακάνετε….όλα θέλουν ένα μέτρο…χαρούμενα χρωματιστά σπίτια….χαρούμενες γυναίκες….που σημαίνει όμορφες και λαμπερές γυναίκες!!!

Κυριακή Σολωμονίδου, Pilates Instructor, Fit Smiling Kids Administrative Manager, Συνεργάτιδα της AthensTrainers®

ΠΗΓΕΣ : www.dailydreamdecor.com  www.missboloom.gr  www.tlife.gr