Καλή σχολική χρονιά!!!

Άλλη μια σχολική χρονιά ξεκινά και το αγαπημένο σε όλους  πρόγραμμα Fit Smiling Kidsμε την ομάδα της AthensTrainers®, καλωσορίζει με τη σειρά της όλα τα παιδιά…παλιούς αλλά και νέους φίλους!

back-to-school-1

Η πόλη και φέτος αφού “ξεκουράστηκε”, έκανε τις ετοιμασίες της και υποδέχτηκε τους μικρούς μας φίλους! Περίμενε με ανυπομονησία τον γυρισμό, που θα της έδινε πάλι ζωή!

Τα σχολεία πλημμύρισαν με παλιούς και νέους “μικρούς επισκέπτες”, που θα περάσουν αρκετές ώρες γνώσης και μάθησης. Το καλωσόρισμα έγινε με τον Αγιασμό, οι συμμαθητές αντάμωσαν μετά από τις καλοκαιρινές τους εξορμήσεις και οι δάσκαλοι συστήθηκαν. Αίθουσες και θρανία «έστησαν αυτί» ν΄ ακούσουν τις καλοκαιρινές περιπέτειες των μικρών μας φίλων, οι πίνακες καθαροί κι η μυρωδιά της κιμωλίας «να γαργαλάει τη μύτη και να φωνάζει ότι είναι έτοιμη για δράση»!

fatsoyles2

Κι εσείς, σα γονείς, τρέξατε και τρέχετε στα βιβλιοπωλεία με τις λίστες…στους συλλόγους και τα φροντιστήρια για εγγραφές.

Έτσι κι εμείς “γεμίσαμε τις μπαταρίες” του Fit Smiling Kids με νέες ιδέες, σχέδια και προγράμματα….υποσχόμενο ότι οι λιλιπούτειοι φίλοι μας θα περάσουν μαζί του μια υπέροχη χρονιά γεμάτη γνώσεις, παιχνίδι, διασκέδαση, άθληση αλλά προπάντων θα έχουν την ευκαιρία για νέες μοναδικές κι απίστευτες εμπειρίες!!!

back-to-school-2

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ μικροί μας φίλοι!!!!

Η ομάδα Fit Smiling Kids της AthensTrainers®

Οργάνωση και διεξαγωγή παιδικών εκδηλώσεων κι εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

smiling