Μπορεί να είναι αποτελεσματικό ένα κανάλι γυμναστικής στο ίντερνετ?

Ένα κανάλι γυμναστικής στο διαδίκτυο θα σου προσφέρει

άμεση επαφή και γρήγορη πρόσβαση σε άπειρες ιδέες για εξάσκηση στο σπίτι, στο γραφείο, στο κοντινό πάρκο ή γήπεδο της περιοχής σου, υπό όλες τις συνθήκες, ακόμα και χωρίς να έχεις κάποιον ιδιαίτερο εξοπλισμό. Κάποια από τα κανάλια φυσικής κατάστασης επικεντρώνονται στη δημιουργία video που αφορούν τις ανάγκες συγκεκριμένου κοινού. Κάνε μια μικρή έρευνα να δεις τι σου ταιριάζει. Περιηγήσου στο Livestrong, στο Fitness Blender, στο Blogilates, στο XHIT Daily, στο Althean X ή στο Six Pack Shortcuts.

Σου παρέχουν ποικιλία προγραμμάτων ανάλογα με αυτό που χρειάζεσαι σε κάθε φάση της ζωής σου, ανάλογα με το χρόνο που διαθέτεις αλλά και τον δικό σου σύμβουλο υγείας και άσκησης. Σχεδιασμένα για όλες τις ηλικίες και όλες τις κινητικές δεξιότητες με σκοπό την σωστή εκτέλεση, ασφάλεια και αποτελεσματικότητα αυτών ανεξάρτητα από την οικονομική σου κατάσταση. Αερόβιες ασκήσεις, pilates,yoga, fitness, ασκήσεις ενδυνάμωσης αλλά και χορογραφικές εμπειρίες, με ή χωρίς μουσική, με ή χωρίς εξοπλισμό. Πληθώρα ιδεών για να διασκεδάσεις τόσο με τον σύντροφό σου αλλά και με όλη την οικογένεια όπως στο κανάλι Cosmic Kids Yoga που οι ασκήσεις γιόγκα είναι προσαρμοσμένες για να γυμναστείς μαζί με την οικογένειά σου. Ναι λοιπόν είναι αποτελεσματικό ένα κανάλι γυμναστικής.

Είναι μια αρχή για να αλλάξεις τη ζωή σου και να θέσεις σε άμεση προτεραιότητα την υγεία σου χαρίζοντας στον εαυτό σου αλλά και σε όσους αγαπάς ένα υγιές μυαλό και σώμα: «Νους υγιής εν σώματι υγιεί».

Ελένη Ζαχιώτη, Συνεργάτιδα της AthensTrainers®, Master Trainer του συστήματος “AthensTrainers® Ultimate Pilates System®”

 

Πηγή: THE BODY MAGAZINE