4ο Φεστιβάλ «Ευ Ζην»

Σάββατο 25 Ιουνίου στο 4ο Φεστιβάλ «Ευ Ζην» και η AthensTrainers® και η ομάδα της, Fit Smiling Kids, βάζουμε την πρόκληση για μια «παιχνιδιάρικη ζαριά»!

Ένα «ζάρι» διαφορετικό από αυτά που ξέρετε….είναι το «τυχερό ζάρι της άθλησης». Τι είναι και πως παίζεται; Ελάτε να δοκιμάσουμε παρέα ! Κάθε «ζαριά και μια άσκηση»!  Άραγε τι θα είναι; Τι άσκηση; Να μαντέψουμε; Μήπως είναι το σκοινάκι, μήπως εμπόδια και τούνελ, τρέξιμο άραγε; Τι μας επιφυλάσσει ο αριθμός 4 στο ζάρι αυτό το μαγικό; Τι κρύβουν από πίσω οι αριθμοί;

Ποιος θα είναι ο τυχερός που θα φέρει «εξάρες»;….ποιο είναι το δωράκι του; Θα παίξουμε και θ΄ανακαλύψουμε μαζί  τα τυχερά εξάρια! Κι αν δεν τα καταφέρετε με την πρώτη, έχετε ευκαιρίες και για άλλες ζαριές ακόμη….

Άθληση και παιχνίδι…το Α και το Ω στην ανάπτυξη των παιδιών , σωματική αλλά και ψυχική. Αυτός είναι και ο βασικός στόχος του προγράμματος Fit Smiling Kids” της AthensTrainers®….οι μικροί μας φίλοι ν΄αγαπήσουν την άθληση μέσα απ΄το παιχνίδι. Παιχνίδια και ασκήσεις με τρόπο έξυπνο, πρωτότυπο, με μπόλικη φαντασία, κέφι, διασκέδαση και προπάντων με πολλά πολλά χαμόγελα!!!