Best …Personal Trainer… Βαρβάρα Σολομωνίδου & AthensTrainers Team

Change your life with us…wherever… whenever

Η γνωστή personal trainer Βαρβάρα Σολομωνίδου, γνωστή ώς  “Barbie των Βορείων Προαστίων”, μετά από 16 mykonos 1χρόνια δραστηριοποίησης  στη Μύκονο, μας δείχνει τη γυμναστική από μια άλλη..οπτική!

Το ραντεβού με τη Βαρβάρα και την έμπειρη ομάδα της  AthensTrainers  είχε κανονιστεί στο κήπο του ξενοδοχείου Leto. Μια σειρά από ξεχωριστές ασκήσεις που μας απέδειξαν πως μπορεί κανείς να γυμναστεί οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή, αρκεί να έχει τις σωστές οδηγίες από  ένα έμπειρο personal trainer! Όσο για τη νέα τάση? Back to basics, μας λέει η ίδια , επιστροφή στην παλιά γυμναστική , με το βάρος μας να γυμνάζουμε όλους τους άξονες  και όλα τα επίπεδα…

  • Εδώ στη Μύκονο έναν personal trainer το ζητούν σε…γυμναστήρια, σπίτια, ξενοδοχεία μέχρι παραλίες και κότερα…
  • Το σημείο που θα ήθελες στη Μύκονο να γυμνάσεις κάποιον είναι…στη Δήλο με όλη αυτή την ενέργεια.
  • Άν η Μύκονος ήταν γυναίκα… θα ήταν Καλυψώ  και Κίρκη μαζί. Σε μαγεύει και την ερωτεύεσαι, σου υπόσχεται  και σε μεταμορφώνει. Σε κρατά δεμένο για πάντα κοντά της!
  • Η γυμναστική που της ταιριάζει…Τα πάντα στα «κόκκινα» όρια! Από zen ως breathless, με «συστατικά» από ηλιοβασίλεμα και θάλασσα!
  • Δε φτάνει μόνο η γυμναστική….όχι, πλέον μιλάμε για wellness σε όλα τα επίπεδα, living a better life….well being.
  • Το ζητούμενο της εποχής…Είναι η ζωή μας τοξική. Αναζητούμε να λαχανιάσουμε για να ξεφύγουμε από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Να χορέψουμε για να τα διώξουμε από πάνω μας. Και τα δύο είναι “in”!
  • Κάτι καινούργιο…Οι ολοκληρωμένες εκδρομές wellness που διοργανώνει η AthensTrainers.

mykonos 01

 

 

 

 

 

 

 

 

 

mykonos 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

mykonos 3

 

 

 

 

 

 

Πηγή: Mykonos Magazine Shopping Guide 2015