Πες το με μια Asana: Downdog pose

//Πες το με μια Asana: Downdog pose

Ένα παιχνίδι για μαμάδες & παιδιά!

Θέλεις να περάσεις ποιοτικό χρόνο με το παιδί σου αλλά ταυτόχρονα ψάχνεις χρόνο για να γυμναστείς;
Τέλεια! Μπορείς να τα συνδυάσεις και τα δύο και να περάσετε μαζί καταπληκτικά.

Παίξε με το παιδί σου ένα εύκολο και ευχάριστο παιχνίδι παντομίμας με στάσεις της yoga. Η personal trainer Φωτεινή Αλεξοπούλου της ομάδας AthensTrainers® μαζί με την μικρή Νίκη σου δείχνουν εύκολες αλλά αποτελεσματικές ασκήσεις για να γυμναστείτε μαζί αλλά και να παίξετε. Η μικρή λέει στη μαμά ποιο επάγγελμα θέλει να κάνει όταν μεγαλώσει και η μαμά της δείχνει την αντίστοιχη πόζα στην yoga.

Παιδί: Θέλω τόσο πολύ ένα σκυλάκι… Όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω κτηνίατρος. Τότε θα έχω πάρα πολλά ζώα συνέχεια κοντά μου!

Μαμά: Θα σου δείξω πως τεντώνονται τα σκυλάκια. Είναι η πιο αναζωογονητική στάση.

Χέρια και πόδια στο πάτωμα. Ας σχηματίσουμε ένα κεφαλαίο γράμμα Λ. Πίεσε τις φτέρνες σου στο πάτωμα και οδήγησε τον πισινό σου, τη λεκάνη στον ουρανό σαν να σε τραβάει κάποιος από ψηλά. Διατήρησε το κεφάλι σου ανάμεσα στα χέρια χωρίς να το «κρεμάς».
Είσαι στη DOWNDOG-ADHO MUKHA SVANASANA POSE.

downdog

 

Βαρβάρα Σολομωνίδου,Wellness Specialist, Personal Trainer,Εισηγήτρια Σεμιναρίων & Συνεδρίων, Pilates Master Trainer του συστήματος “AthensTrainers® Ultimate Pilates System®”, Member Pilates Method Alliance (PMA), Member of European Lifestyle Medicine Organization (ELMO), DNAFit® Certified Trainer, General Manager & Owner της Εταιρείας AthensTrainers®

Φωτογράφιση: Κώστας Καπαρελιώτης

Πηγή The Body Magazine

By |2019-05-04T21:09:25+00:00Μάιος 4th, 2019|Ασκήσεις|0 Comments