Εμφύτευση Φρυδιών

Η Εμφύτευση Φρυδιών είναι η κατάλληλη μέθοδος, για όσους επιθυμούν να αποκαταστήσουν μόνιμα την εικόνα των φρυδιών τους.

Η συγκεκριμένη τεχνική απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες οποιασδήποτε ηλικίας, που εμφανίζουν περιορισμένη ή και καθόλου τριχοφυΐα στην περιοχή των φρυδιών και επιθυμούν να αντιμετωπίσουν την αραίωση, καθώς τα  καλοσχηματισμένα φρύδια συμβάλλουν θετικά στη συμμετρία του προσώπου, χαρίζοντας ζωντανό βλέμμα και ένταση στα μάτια.

eyebrow transplant

Μέχρι στιγμής, την προσωρινή λύση αποτελούσαν το μόνιμο τατουάζ ή ακόμα και το μολύβι ματιών, χωρίς όμως να προσφέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Έτσι, με την Εμφύτευση Φρυδιών, δίνεται η δυνατότητα για πλήρη και οριστική αποκατάσταση της τριχοφυΐας, στην περιοχή των φρυδιών.

Η Μεταμόσχευση Φρυδιών, μέσω της μεθόδου Εμφύτευσης Μαλλιών FUE, είναι μια ήπια και ασφαλής επέμβαση, που πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία, χορηγούμενη πάντα από αναισθησιολόγο γιατρό.

Αρχικά, ο επικεφαλής γιατρός της μεταμόσχευσης σχεδιάζει την περιοχή όπου εμφανίζεται η τριχόπτωση και θα εμφυτευθούν τα νέα τριχοθυλάκια, βάσει των επιθυμιών και των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του ενδιαφερόμενου.

μεταμόσχευση φρυδιών

Αφού καθοριστεί το σχήμα και οι διαστάσεις κάθε φρυδιού, το πάχος και η πυκνότητα, εφαρμόζεται η τεχνική. Κατά την επέμβαση, μεμονωμένα τριχοθυλάκια μεταφέρονται από το τριχωτό της κεφαλής στα φρύδια, ώστε να αποκατασταθεί η αραίωση ή η πλήρης έλλειψη τριχοφυΐας.

Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα, απολύτως φυσικά και εμφανίζονται αμέσως μετά τη συνεδρία εμφύτευσης, με το τελικό αποτέλεσμα να γίνεται αισθητό στους 3 – 6 μήνες.

Το διαβάσαμε στο www.kordhairclinics.gr