The Johnson & Johnson Official 7 Minute Workout App

 

Tο workout που κάνει το κάθε λεπτό να μετράει…

Δεν εδιαφέρονται όλοι μέσα στην τρέλα των εφαρμογών/ app να μετρήσουν θερμίδες ή να προπονηθούν γρήγορα. Μερικοί απλά ψάχνουν λίγη μουσική που θα τους δώσει ένα κίνητρο.

Κι εγώ??? Τι ψάχνω?? Προσπαθούσα σερφάροντας στο Ίντερνετ να βρώ μια δωρεάν εύκολη κι έξυπνη εφαρμογή για προπόνηση … για τους πολυάσχολους ανθρώπους !!!

Και ανακάλυψα “το workout που κάνει το κάθε λεπτό να μετράει”!

Ένα από τα πιο δημοφιλή app είναι η Johnson & Johnson Official 7 Minute Workout.

workout 00

Σου παρέχει γυμναστική σε λίγο χρόνο. Σε αντίθεση με άλλες εφαρμογές η επτάλεπτη  προπόνηση της εφαρμογής Johnson & Johnson  ρυθμίζει το επίπεδο της δυσκολίας με βάση το τρέχον επίπεδο της φυσικής σας κατάστασης. Συνδυάζει υψηλής έντασης αερόβια προπόνηση και προπόνηση αντίστασης, χρησιμοποιώντας μόνο το σωματικό βάρος και περιορισμένη ανάπαυση μεταξύ των ασκήσεων, και είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι παρέχει καλύτερα αποτελέσματα από ό, τι τα παραδοσιακά προγράμματα σε πολύ λιγότερο χρόνο. Περιλαμβάνει περισσότερα από 30 λεπτά βίντεο υψηλής ποιότητας με τον Jordan, καθώς και ένα δυναμικό και εύχρηστο interface που επιτρέπει στους χρήστες να εναλλάσσουν  μια προβολή βίντεο, με το χρονόμετρο, και με τη μουσική από τη μουσική βιβλιοθήκη της συσκευής τους. Ένα χαρακτηριστικό που ονομάζεται Smart Workout, που αξιολογεί το αρχικό επίπεδο φυσικής κατάστασης του χρήστη, προσφέρει ένα ποικίλο πρόγραμμα προπόνησης, και συνιστά την αύξηση της έντασης.

workout 1

Το 7 Minute Workout σχεδιάστηκε με βάση την έρευνα που δημοσιεύθηκε από  Jordan και Brett Klika  στην έκδοση Μαίου/Ιουνίου του 2013 του American College of Sports Medicine Health & Fitness Journal.

Το 7 Minute Workout παρέχει μια απλή και προσιτή λύση προπόνησης  σχεδόν για όλους, οποτεδήποτε, οπουδήποτε», δήλωσε ο Jordan “Η ποικιλία είναι το αλατοπίπερο της ζωής. Όταν σχεδιάσαμε αυτό το app, ήθελα να είναι μια λύση…όταν δεν έχουν πρόσβαση σε ένα γυμναστήριο…καθώς και για όσους θέλουν να ξεκινήσουν να γυμνάζονται ακολουθώντας όμως μια πορεία που να δίνει εξέλιξη. Εχω πολλούς στόχους για τη φυσική κατάσταση, αλλά και ένα πολύ σημαντικό…το να παρακινήσω όσους περισσότερους ανθρώπους μπορώ στο ταξίδι του 7 Minute Workout”.

Βασικά χαρακτηριστικά:

-72 ασκήσεις και 22 ασκήσεις που μπορείτε να προσαρμόσετε για να δημιουργήσουν πάνω από 1.000 παραλλαγές – από το εύκολο στο δύσκολο επίπεδο -Το χαρακτηριστικό  Smart Workout μετρά κι αξιολογεί το επίπεδο φυσικής σας κατάστασης και το επίπεδο κινήτρων σας και δημιουργεί μια ποικιλία από ασκήσεις ειδικά για εσάς

– Ακούστε και ελέγξτε τη μουσική κατά τη διάρκεια της προπόνηση σας από τη συσκευή σας -Μάθετε τις ασκήσεις με 72 βίντεο  tutorials  υψηλής ευκρίνειας -Εξατομικευμένο περιεχόμενο που σας κινητοποιεί, υπενθυμίσεις προπόνησης, και ανακοινώσεις επίτευξης στόχων  για να σας βοηθήσει να μείνετε σε “καλό δρόμο”

workout 2

-Μοιραστείτε τις προπονήσεις σας μέσω του Facebook και του Twitter -Παρακολουθήστε την τρέχουσα άσκηση, το χρόνο που απομένει και την επόμενη άσκηση -Αυξομειώστε την ένταση της προπόνησης ανά πάσα στιγμή από  ρολόι Apple -Οι προπονήσεις καταγράφονται και μπορούν να αποθηκευτούν με το  iPhone Health App

Ήρθε η ώρα να γυμναστείτε!!!!!!!!!!

AppstorePlaystore

Βαρβάρα Σολομωνίδου,Wellness Specialist, Personal Trainer,Εισηγήτρια Σεμιναρίων & Συνεδρίων, Pilates Master Trainer  του συστήματος “AthensTrainers® Ultimate Pilates System®”,General Manager & Owner  της Εταιρείας AthensTrainers®

varvara low

Πηγές

www.7minuteworkout.jnj.com , www.health.usnews.com

www.jnj.com , www.pcmag.com