Κώστας Αποστολόπουλος: Η “Fthia” ταξιδεύει στο εξωτερικό με ελαιόλαδο και σαπούνι

Τον γνωρίσαμε από τις αδερφές Αλεξάκη στα Λουτρά Υπάτης ! Ο Κώστας Αποστολόπουλος ήταν ένας από την ομάδα που ανέβηκε στο Έβερεστ από τη βόρεια πλευρά 18 Μαΐου 2004.

Κώστας Αποστολόπουλος

Τώρα πια αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας για αγροτικά θέματα αλλά και συνεχιστής της οικογενειακής παράδοσης .

Ο Κώστας Αποστολόπουλος έχοντας τις βάσεις, κατάφερε να καθετοποιήσει τη μονάδα του, δημιουργώντας το δικό του ελαιοτριβείο και τη δική του ετικέτα ελαιολάδου με το όνομα «FTHIA» (Φθιώτιδα), η οποία ταξιδεύει όχι μόνο εντός συνόρων, αλλά και εκτός, ενώ έχει αποσπάσει και χρυσό βραβείο ποιότητας στην κατηγορία ελαφρού φρουτώδες.

Η ετικέτα «FTHIA», όμως, δεν κοσμεί μόνο τα μπουκάλια ελαιολάδου του Κώστα, αλλά και τα σαπούνια του, μια σχετικά πρόσφατη δραστηριότητα του 50χρονου αγρότη, που ξεκίνησε με τη βοήθεια της γυναίκας του, για να δίνεται ως συμβολικό δώρο στους πελάτες τους.

Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στον παρακάτω σύνδεσμο:

www.ypaithros.gr

Βαρβάρα Σολομωνίδου,Wellness Specialist, Personal Trainer,Εισηγήτρια Σεμιναρίων & Συνεδρίων, Pilates Master Trainer του συστήματος “AthensTrainers® Ultimate Pilates System®”, Member Pilates Method Alliance (PMA), Member of European Lifestyle Medicine Organization (ELMO), DNAFit® Certified Trainer, General Manager & Owner της Εταιρείας AthensTrainers®