Mio pillow: προσαρμοζόμενο μαξιλάρι ύπνου

Ο ύπνος διαδραματίζει ζωτικό ρόλο στην καλή υγεία και ευεξία καθ ‘όλη τη διάρκεια της ζωής μας. Τα οφέλη του καλού ύπνου  είναι αμέτρητα. Η ξεκούραση μας επιτρέπει να αξιοποιούμε στο μέγιστο τις ικανότητές μας. Και για το λόγο αυτό η σωστή επιλογή μαξιλαριού είναι πραγματικά σημαντική.

Όλοι έχουμε διαφορετικές συνήθειες και τύπο σώματος, πράγμα που σημαίνει ότι όλοι έχουμε διαφορετικές ανάγκες στον ύπνο. Τα περισσότερα μαξιλάρια  δύσκολα θα ταιριάζουν ακριβώς στα μέτρα μας. Το Mio Pillow είναι το πρώτο προσαρμοζόμενο μαξιλάρι ύπνου.

Βήμα 1: προσαρμόστε το ύψος: Κρατήστε 4 στρώματα αν κοιμάστε στο πλάι, αφαιρέστε 1 στρώμα εάν κοιμάστε ανάσκελα ή χρησιμοποιείτε μόνο 2 στρώματα εάν κοιμάστε μπρούμυτα.

Βήμα 2: Ρύθμιση της θερμοκρασίας: Έχετε 2 toppers να χρησιμοποιήσετε. Το ένα είναι κατασκευασμένο από Thermofresh, ένα  υλικό που μεταφέρει την υγρασία μακριά και διατηρεί το κεφάλι σας φρέσκο ​​κατά τη διάρκεια μιας ζεστής καλοκαιρινής νύχτας. Το δεύτερο είναι κατασκευασμένο από Vesna, έναν αφρό  που παρέχει  θέρμανση για κρύες χειμωνιάτικες νύχτες.

Βήμα 3: προσαρμόστε το επίπεδο στήριξης: Με την εναλλαγή των στρωμάτων  μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ένα πιο σκληρό μαξιλάρι έτσι ώστε ο λαιμός σας να έχει ισχυρότερη στήριξη ή ένα μαλακό μαξιλάρι για να βυθιστεί απαλά.

Τα στρώματα θα ταιριάζουν πάντα και  απόλυτα χάρη στον σχεδιασμό μας. Η εναλλαγή του συνδυασμού στρώσεων είναι εύκολη και γρήγορη. Τα στρώματα δεν θα γλιστρήσουν ποτέ κατά τη διάρκεια της νύχτας με την υψηλή ποιότητα λαβής του αφρού.

mio pillow

Αλλάξτε τη θέση των 4 στρωμάτων και δημιουργήστε μέχρι και 10 διαφορετικούς συνδυασμούς, ο καθένας με ένα συγκεκριμένο μείγμα ύψους, φρεσκάδας και στήριξης!

Πατήστε ΕΔΩ για περισσότερες πληροφορίες.