Εκπαιδευτικό Σεμινάριο “Pilates 4 Kids”

Οι ασκήσεις pilates μπορούν ν’ αλλάξουν “αμφίεση” και να προσαρμοστούν σ’ ένα πρόγραμμα για παιδιά με βασικά συστατικά το παιχνίδι και την διασκέδαση!

Τα παιδιά διαβάζουν πολλές ώρες, αναπτύσσονται απότομα και υιοθετούν στάσεις που επιφέρουν σημαντικά προβλήματα στη σπονδυλική τους στήλη. Οι ασκήσεις pilates μπορούν να εισαχθούν στο γενικό πρόγραμμα εκγύμνασής τους υπό τη μορφή παιχνιδιού, ώστε να μη θεωρείται “καταναγκαστικό έργο” αλλά να έχει χαρακτήρα διασκέδασης. Η ομάδα εκπαιδευτών του συστήματος ATHENSTRAINERS® ULTIMATE PILATES SYSTEM®  έχει δημιουργήσει ένα πρόγραμμα pilates, που εκτελείται από ζευγάρια, και βασίζεται στο μιμητισμό, την ευγενή άμιλλα και το συναγωνισμό!!!

Το ασκησιολόγιο του σεμιναρίου Pilates 4 Kids περιλαμβάνει 45 συνασκήσεις, με μια περιγραφή ιστορίας/παρομοίωση κίνησης, ώστε τα παιδιά να έχουν ήδη μια εικόνα στη σκέψη τους. Τα παιδιά βρίσκονται στο χώρο σε ζευγάρια, σε διάφορες θέσεις, πλευρές κι επίπεδα. Εκτελούν αντίθετης διεύθυνσης κινήσεις ή κινούνται προς την ίδια διεύθυνση σαν καθρέπτης.

Παροχές

Ο σπουδαστής λαμβάνει ένα  folder με ενημερωτικό υλικό, στυλό, μπλοκ σημειώσεων, πλήρη εκπαιδευτική ύλη με φωτογραφίες .

Βεβαιώσεις παρακολούθησης

Την ίδια μέρα ο σπουδαστής λαμβάνει τη Βεβαίωση Επιτυχούς Παρακολούθησης.

Εισηγητής

Γρηγόρης Δόγκας

Ημερομηνία διεξαγωγής

11/7/20

Ώρες 10:00 -13:00

Τοποθεσία

Ιερά Οδός 307, Ιεράπολη Αιγάλεω (πλησίον Μετρό Αγίας Μαρίνας)

Το σεμινάριο απευθύνεται σε Πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού, Φοιτητές ΤΕΦΑΑ, Φυσικοθεραπευτές και Πτυχιούχους αντίστοιχων Πανεπιστημίων του Εξωτερικού Αναγνωρισμένων από το Ελληνικό Κράτος σύμφωνα με την Ελληνική Νομοθεσία.

pilates

 

Πληροφορίες & δηλώσεις συμμετοχής: 6950614115 / info@athenstrainers.gr

www.ultimatepilatessystem.gr