Επισκεφτήκαμε και σας προτείνουμε: “Τhe Champion”

Το Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» φιλοξενεί την

«πρωταθλήτρια» έκθεση του κόσμου για πρώτη φορά στην Ελλάδα! Η έκθεση «Τhe Champion» είναι μία ολοκαίνουρια διαδραστική, επιστημονικά σχεδιασμένη έκθεση για τον αθλητισμό, η οποία προσφέρει μία συναρπαστική εμπειρία υψηλής τεχνολογίας για επισκέπτες όλων των ηλικιών.

Οι επισκέπτες, φορώντας ένα ψηφιακό περικάρπιο, έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις επιδόσεις τους σε 12 διαφορετικά αθλήματα από πυγμαχία και ποδόσφαιρο μέχρι ξιφασκία και κωπηλασία περνώντας από τα διάφορα Champ Labs (Σταθμούς του Πρωταθλητή).

Μια ιδιαίτερη έκθεση με εντυπωσιακά οπτικά εφέ, αυθεντικό αθλητικό εξοπλισμό και παιχνίδια προσομοίωσης αγώνων και selfie points όπου οι επισκέπτες μπορούν να μοιραστούν την εμπειρία της έκθεσης στα social media

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα  να μάθουν τα πάντα για την προέλευση δημοφιλών αθλημάτων και  πώς να ακολουθούν σωστή διατροφή όπως ένας επαγγελματίας αθλητής  .

Την έκθεση επισκέφτηκαν η Βαρβάρα Σολομωνίδου founder and CEO της AthensTrainers®, με την Κυριακή Σολωμονίδου από το Ίδρυμα Σ.Ο.Φ.Ι.Α.

 

Πηγή: thechampion.hellenic-cosmos.gr