«Toy Stories» στον Ελληνικό Κόσμο Αθηνόραμα 21/1/2016

Μια συλλογή συλλεκτικών παιχνιδιών, τα περισσότερα από τα οποία βρίσκονται στααυθεντικά κουτιά τους, όπως κυκλοφόρησαν τις δεκαετίες του 1970 και 1980, παρουσιάζονται στην έκθεση «Toy Stories» στον Ελληνικό Κόσμο από τις 22/1.

star wars 00
Σε ένα ειδικό section οι φαν των «Star Wars» θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν συλλεκτικά παιχνίδια και τα ελληνικά κόμιξ «Ο Πόλεμος των Άστρων» που κυκλοφόρησαν το 1977, να δουν από κοντά το αυτόγραφο του Ντέιβιντ Πράους, ο οποίος υποδύθηκε τον Νταρθ Βέιντερ στην πρώτη τριλογία, και αυθεντικά φιλμ της ταινίας, ενώ για τα παιδιά υπάρχουν σχετικά εκπαιδευτικά προγράμματα.

 Τι περιλαμβάνει η νέα συλλογή Star Wars παιχνιδιών;

IMG_3147
Ο επισκέπτης της έκθεσης θα μπορέσει να θαυμάσει μία συλλογή συλλεκτικών παιχνιδιών, τα περισσότερα από τα οποία βρίσκονται στα αυθεντικά κουτιά τους, όπως κυκλοφόρησαν τις δεκαετίες του 1970 και 1980. Η Kenner και η Palitoys είναι οι πιο διάσημες εταιρείες παιχνιδιών, συλλεκτικά κομμάτια των οποίων θα εκτίθενται στον «Ελληνικό Κόσμο» από την Συλλογή του Ιδρύματος Σ.Ο.Φ.Ι.Α., ενώ παράλληλα παρουσιάζονται διαστημόπλοια, φιγούρες, επιτραπέζια, διαστημικές ναυμαχίες και MONOPOLY από ελληνικές εταιρείες παιχνιδιών.

 

Εκπαιδευτικά Προγράμματα Πόλεμος των Άστρων «Fit Smiling Kids»
IMG_5498

Στον υπεργαλακτικό κόσμο των παιχνιδιών της Star Wars «επιβιβάσου» στο Millennium Falcon σε φανταστικές ταχύτητες που ξεπερνούν την ταχύτητα του φωτός και «εκπαιδεύσου» να γίνεις ένας αληθινός Τζεντάι. Ανάμεσα σε αυθεντικά συλλεκτικά παιχνίδια, η ομάδα του Fit Smiling Kids της AthensTrainers θα σε μυήσει στον κόσμο των Τζεντάι και θα «ξεσπαθώσεις»…. Είσαι έτοιμος για έναν Πόλεμο των Άστρων;

 

Πληροφορίες:
Ωράριο εκπαιδευτικών προγραμμάτων Πόλεμος των Άστρων«Fit Smiling Kids»*:
Σάββατο, 23 & 30 Ιανουαρίου, 11:30-13:30
Σάββατο, 6, 13 & 20 Φεβρουαρίου, 11:30-13:30
Συνδυαστικό εισιτήριο στην έκθεση «Toy Stories» & εκπαιδευτικό πρόγραμμα Πόλεμος των Άστρων  «Fit Smiling Kids»: 5€.
*Τα προγράμματα απευθύνονται σε παιδιά από 5 ετών και άνω.

 

Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»
Πειραιώς 254, Ταύρος
Τηλ. 212 254 0000
ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΧΩΡΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ
www.hellenic-cosmos.gr

 

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
– Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», Πειραιώς 254, Ταύρος, τηλ. 212 254 0000

smiling

Πηγή: αθηνόραμα