Yoga partner workout: extended mountain pose

Yoga partner workout:Κινηθείτε μαζί με το ταίρι σας, νιώστε την ανάσα του και τους χτύπους της καρδιάς του, οδηγήστε το σ’ ένα απολαυστικό ταξίδι μέσα από τις asanas της yoga με τον πιο ανακουφιστικό τρόπο.
Τώρα «μιλούν» μόνο τα σώματά σας! Ακολουθήστε βήμα βήμα τις asanas του Άγγελου και της Φωτεινής.

EXTENDED MOUNTAIN POSE UP TO DOWN FACING DOG

Τοποθετήστε το ταίρι σας σε θέση downdog και στη συνέχεια πατήστε ανάμεσα στις παλάμες του. Αφήστε το βάρος σας στην πλάτη του κατά μήκος της σπονδυλικής του στήλης και τεντώστε τα χέρια σας πίσω και πάνω από το κεφάλι νιώθοντας «ευλογημένη» μιας και νιώθετε την υποστήριξή του. Πιέστε τις φτέρνες στο έδαφος και νιώστε το θώρακά σας να διευρύνεται. Κι αν διαμαρτυρηθεί ότι τον «τραβούν» τα πόδια του πίσω, καθησυχάστε τον επειδή χρειάζεται αυτή τη διάταση. Το tip που θα τον βοηθήσει είναι να οδηγεί το ιερό οστό του προς την οροφή. Μείνετε στην θέση για 8 – 10 αναπνοές.

yoga partner

Αυτή η asana σας βοηθά να βελτιώσετε την ευλυγισία σας και να νιώσετε «γεμάτοι από ενέργεια»

Βαρβάρα Σολομωνίδου,Wellness Specialist, Personal Trainer,Εισηγήτρια Σεμιναρίων & Συνεδρίων, Pilates Master Trainer του συστήματος “AthensTrainers® Ultimate Pilates System®”, Member Pilates Method Alliance (PMA), Member of European Lifestyle Medicine Organization (ELMO), DNAFit® Certified Trainer, General Manager & Owner της Εταιρείας AthensTrainers®

Φωτογραφίες: Γρηγόρης Δόγκας

Άγγελος Μάης (t-shirt American Vintage και φόρμα Jordan).

Φωτεινή Αλεξοπούλου (τη Φωτεινή ντύνει η εταιρεία DANCE DREAMS-Είδη Χορού Βίκυ Ζορμπά)

Ευχαριστούμε πολύ το Ksquare Studio για την ευγενική φιλοξενία του

Πηγή: Body Magazine